Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 12/01/2011


Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές και στα δυτικά και χιόνια στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας περιμένουμε την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι – νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι με εξασθένηση το βράδυ.

Νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα βρέξει περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική ενώ από το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Συννεφιά με τοπικές βροχές οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα ενταθούν περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin