Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 03/01/2011


 
Κακοκαιρία με βροχές στα πεδινά, τοπικά έντονες καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά σταδιακά και σε περιοχές της Θράκης με σχετικά χαμηλό υψόμετρο περιμένουμε τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-7 μπ. αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6-7 μπ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 6 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin