Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ελεύθερος στον Αράκυνθο!


Ένα όρνιο (Gyps fulvus) απελευθερώθηκε λίγο έξω από το χωριό Ελληνικά του δήμου Μεσολογγίου, ύστερα από παραμονή του και την επανάκτηση των δυνάμεων του στο Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Περίθαλψης και Προστασίας Αγρίων Ζώων ΑΛΚΥΟΝΗ, την Εταιρεία Προστασίας Τριχωνίδας, καθώς και το δασαρχείο Αγρινίου.
 

PostHeaderIcon Ο Παύλος Μάτεσις στον ''Ευαγγελισμό'' με εγκεφαλικό

 


Ο αγαπημένος μας συγγραφέας Παύλος Μάτεσις ασθένησε, αλλά ευτυχώς οι ελπίδες δεν χάθηκαν.


PostHeaderIcon Τουρκία: Νέο γεφυροφόρο όχημα

Τουρκική εταιρεία κατασκεύασε αμφίβιο γεφυροφόρο όχημα για υποστήριξη επιθετικών επιχειρήσεων του Τουρκικού Στρατού. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.



Η τουρκική εταιρεία FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. παρουσίασε το πρωτότυπο του νέου αμφίβιου γεφυροφόρου οχήματος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

PostHeaderIcon Χριστουγεννιάτικα Wallpapers 2010

Μια που πλησιάζουν οι γιορτές και παντού κυριαρχούν τα φωτάκια και τα στολίδια, είπαμε να σας παρουσιάσουμε μια Χριστουγεννιάτικη συλλογή με Wallpapers για να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.Καλές γιορτές σε όλους.
xristougenniatika-wallpapers-2010

PostHeaderIcon Πορτοφόλια θα ελέγχουν την οικονομική σας κατάσταση


Πόσες και πόσες φορές δεν ξεκινήσατε από το σπίτι σας για ψώνια με γεμάτο πορτοφόλι και επιστρέψατε με την απορία, πώς έγινε και άδειασε! Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα χρήματα σας που πάνε περίπατο και μάλιστα σε περίοδο κρίσης;

PostHeaderIcon Μάζεψαν λεφτά για το γάμο μέσω Facebook

Μάζεψαν λεφτά για το γάμο μέσω Facebook
Δεν είχε λεφτά για έναν μεγαλοπρεπή γάμο ένα ζευγάρι από την περιοχή Caerphilly της Βρετανίας κι έτσι δεν παντρευόταν μέχρι που μια ομάδα φίλων τους βοήθησε μέσω Facebook.

PostHeaderIcon Ο μεγάλος εχθρός του σεξ

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Telegraph, το 28% των γυναικών στη Βρετανία υποστηρίζουν ότι το ίντερνετ, τα email και τα κινητά iPhone και BlackBerry, τους έχουν καταστρέψει την ερωτική ζωή.


PostHeaderIcon ΖΤΕ Blade Wind, να το πάρω ή όχι; (review)

ΖΤΕ Blade Wind, να το πάρω ή όχι; (review)
Παρασύνθημα: Η Wind ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες τάσεις που λένε ότι οι καταναλωτές θέλουν smartphone αλλά δεν θέλουν να πληρώνουν μια περιουσία κι έτσι έκανε συμφωνία με την ZTE για το λανσάρισμα μιας σειράς προσιτών συσκευών. Το πρώτο δείγμα γραφής αυτής της συνεργασίας ήταν το ZTE Blade, ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 2.1, Wi-Fi, GPS και τιμή μόλις 159 ευρώ. Ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Κάπως έτσι καταρρίπτεται ο μύθος ότι τα smartphones είναι ακριβά. Πάμε να δούμε αναλυτικά το τηλέφωνο. 

PostHeaderIcon Παραμονή Χριστουγέννων με Dubstep στο Block33



ΠΟΥ: Block33, 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
ΠΟΣΟ: €10
ΠΟΤΕ: 24 Δεκεμβρίου 2010, 23:00

Γεννημένος στην Αθήνα , ο FLeCK ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 κάνοντας hardcore/breakbeat και jungle/drum ‘n’ bass παραγωγές.

Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία σχήματα της ελληνικής hip hop σκηνής (όπως TXC, Razastarr, ZN, FF.C, Frontal Attack κ.α.) ενώ το 1998 τα remixes του κατείχαν θέσεις στα ελληνικά drum ‘n’ bass charts, δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως Dj Hype , Source Direct ,Dylan κ.α.

PostHeaderIcon Σεξουαλικές κραυγές χωρίς σεξ

Ήχοι, που παρέπεμπαν σε περίοδο ζευγαρώματος ακούγονταν από εκτροφείο κροκοδείλων στο Ισραήλ. Ωστόσο ο λόγος για τις κραυγές των κροκοδείλων δεν είχε σχέση με τον έρωτα, αλλά με τον πόλεμο.


PostHeaderIcon "Συρρίκνωσε" το Mini Cooper


Ένας 67χρονος Βρετανός κατάφερε να συρρικνώσει το αυτοκίνητό του καθώς ήθελε να το φορτώσει στο χώρο αποσκευών του τροχόσπιτού του


Από μόνο του το Mini Cooper αποτελεί ένα μικρό αυτοκίνητο. Σε περίπτωση όμως που ο ιδιοκτήτης του αποφασίσει να το σμικρύνει, τότε μιλάμε για ένα πραγματικά mini... Mini Cooper!

PostHeaderIcon Σε κρίσιμη κατάσταση ο Θανάσης Βέγγος


Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός ο δημοφιλής κωμικός Θανάσης Βέγγος.

PostHeaderIcon Αντιδιαβητικό φάρμακο σκότωσε 500 άτομα


Φουντώνει το υγειονοµικό σκάνδαλο στη Γαλλία σχετικά µε την παράνοµη κυκλοφορία του αντιδιαβητικού φαρµάκου Mediator. Σύµφωνα µε καταγγελίες, µολονότι οι αρχέςγνώριζαν για τις παρενέργειες από το 1998, το φάρµακο εξακολουθούσε να διατίθεται στην αγορά έως το 2009. 


Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν χάσει τηζωή τους στη Γαλλία εξαιτίας του φαρµάκου και 3.500 έχουν νοσηλευτεί µε καρδιακά προβλήµατα, υποστηρίζει η Γαλλική ΥπηρεσίαΥγειονοµικής Ασφάλειας Προϊόντων Υγείας (Afssaps). 

PostHeaderIcon O γαμπρός ήταν... νύφη!!!

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το όνειρο μιας 26χρονης για να κάνει οικογένεια και παιδιά. Μετά το γάμο διαπίστωσε ότι ο "φίλος" του αδερφού της, τον οποίο είχε ερωτευθεί, δεν θα μπορούσε ποτέ να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα


Ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της μέχρι που έμαθε πως ο άνδρας της τελικά ήταν γυναίκα κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Ο λόγος για την 26χρονη Mινάτι Χατούα και τον 28χρονο Σιτακάντ Ρούτρει κάτοικοι της Ρουκέλα της Ινδίας με την πρώτη να κατηγορεί τον δεύτερο ότι την εξαπάτησε επειδή της συστήθηκε ως άνδρας!

PostHeaderIcon Παραδώσαμε χάρτες του Έβρου στους Τούρκους


Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.

PostHeaderIcon Οι πιο αξιόπιστες (και αναξιόπιστες) πλατφόρμες blogging σύμφωνα με το Pingdom


Το Blogger (πρώην Blogspot) είναι αναμφισβήτητα η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα blogging, με το WordPress.com να το ακολουθεί. Προβλήματα, αντίθετα, εμφανίζει το Tumblr, ενώ Typepad και Posterous έχουν ικανοποιητικότατες επιδόσεις. Τα παραπάνω προκύπτουν από την πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το Pingdom, η γνωστή υπηρεσία παρακολούθησης και αξιολόγησης ιστοχώρων.

PostHeaderIcon "2010" 250.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την φονικότερη χρονιά


Το 2010 ήταν μια χρονιά που η Γη μας έδειξε τα δόντια της. Σεισμοί, καύσωνες πλημμύρες, εκρήξεις ηφαιστείων, τυφώνες, χιονοστιβάδες, κατολισθήσεις και ξηρασίες έστειλαν στον άλλο κόσμο τουλάχιστον 250.000 ανθρώπους. Ηταν η πιο θανατηφόρος χρονιά – από πλευράς φυσικών καταστροφών - εδώ και μια ολόκληρη γενιά. Τα στοιχεία της φύσης σκότωσαν μάλιστα περισσότερους ανθρώπους το 2010 απ΄ ότι οι τρομοκράτες τα τελευταία 40 χρόνια.


PostHeaderIcon Plan B διαθέτει το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Ερευνητές του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια ανακάλυψαν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου έχει ένα αποτελεσματικό εφεδρικό σχέδιο για να προστατεύσει το σώμα από μόλυνση, όταν ο “ρυθμιστής” του αποδιοργανωθεί.

Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να αμυνθεί σε μόλυνσης από βακτήρια ή ιούς, προκαλώντας όμως στον οργανισμό φλεγμονές που όταν γίνουν ανεξέλεγκτες μπορεί να προκαλέσουν χρόνιες παθήσεις, όπως καρδιοαγγειακά προβλήματα, αρθρίτιδα, διαβήτη τύπου 2, ακόμα και καρκίνο. 

Το μόριο που θεωρείται ως ο “απόλυτος ρυθμιστής” του ανοσοποιητικού συστήματος, το κΒ δέχεται τα μηνύματα ενός τραυματισμού ή μιας μόλυνσης, ενεργοποιώντας άμεσα γονίδια που σκοτώνουν τα μικρόβια και προκαλούν τις φλεγμονές.



PostHeaderIcon Ασθένειες συνδέονται με τις συνάψεις του εγκεφάλου

Εκατόν τριάντα ασθένειες συνδέονται με τις συνάψεις (δομές στον εγκέφαλο οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους οι νευρώνες) σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων. Ανάμεσα στις ασθένειες είναι ο αυτισμός, το Αλτσχάιμερ αλλά και το Πάρκινσον.



Οι Βρετανοί μελετητές ερεύνησαν με τη «μετασυναπτική πυκνότητα» (PSD) που αφορά τη συγκέντρωση πρωτεϊνών η οποία απαντάται στο κύτταρο-δέκτη των συναπτικών μηνυμάτων. Οι συγκεκριμένες πρωτεΐνες απομονώθηκαν σε εγκεφάλους ανθρώπων που είχαν υποβληθεί σε επέμβαση.

PostHeaderIcon Δείτε το: Αμφιλεγόμενο αλλά...αξέχαστο το νέο σποτ της BMW

Εναν καινοτόμο - όσο και αμφιλεγόμενο - τρόπο για να εξασφαλίζει ότι το διάσημο λογότυπο της θα χαράσσεται ανεξίτηλα στον εγκέφαλο των θεατων των διαφημιστικών της σποτ βρήκε η αυτοκινητοβιομηχανία BMW: αποτυπώνει το λογότυπο της στον αμφιβληστροειδή χιτώνα των θεατών.

PostHeaderIcon Δεν πέρασες ΚΤΕΟ; Δεν παίρνεις ασφάλεια

Δεν θα είναι εφικτή η ασφάλιση ενός αυτοκινήτου αν αυτό δεν έχει πρώτα περάσει από τεχνικό έλεγχο.

Σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Υποδομών που εκδόθηκε μετά τη δημοσίευση του νόμου 3897/2010 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως διευκρινίζει ότι για να ασφαλιστεί ένα αυτοκίνητο (οποιασδήποτε κατηγορίας), θα πρέπει για αυτό να υπάρχει εν ισχύ Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου το οποίο χορηγείται από τα δημόσια και τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ.

Η εγκύκλιος επισημαίνει πως η ισχύς του Δελτίου παρατείνεται για δύο μήνες μόνο στην περίπτωση που στο συγκεκριμένο αυτό διάστημα ο ιδιοκτήτης πρέπει να εκδώσει νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Για παράδειγμα, αν το δελτίο λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2011 και πρέπει να εκδοθεί νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα στις 30 Μαρτίου 2011 η διαδικασία θα γίνει χωρίς να απαιτείται να περάσει από ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο. Οπως πάντως τονίζεται και στην εγκύκλιο η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν γλιτώνει το πρόστιμο στην περίπτωση που εντοπιστεί να οδηγεί όχημα χωρίς Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου εν ισχύ.
Πηγή: enet.gr

PostHeaderIcon Ιδιωτικοποιούν και την απεξάρτηση

Μείζον ζήτημα δημιουργείται με το «πολυνομοσχέδιο» του υπουργείου Υγείας, που στο άρθρο 25, θεσπίζοντας το Τμήμα Εξαρτησιογόνων Ουσιών της Δ/νσης Εξαρτήσεων, επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας ιδιωτικών μονάδων απεξάρτησης, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ.


PostHeaderIcon Barbie η σούπερ 50άρα


Έχει ήδη συμπληρώσει 51 χρόνια «ζωής» αλλά εξακολουθεί να παραμένει στην πρώτη γραμμή της ζήτησης! Ο λόγος για την θρυλική, πλέον, Barbie η οποία διατηρεί τα σκήπτρα της κούκλας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η Μπετίνα Ντόρφμαν κρατά μερικές από τις αγαπημένες της Barbie. Η γυναίκα από το Ντίσελντορφ θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες συλλέκτριες παγκοσμίως έχοντας στην κατοχή της περισσότερες από 6.000 κούκλες

PostHeaderIcon Αντισταθείτε στην κατάθλιψη των γιορτών

Οι στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων, τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα παράθυρα και τα μπαλκόνια των σπιτιών, οι διαφημίσεις στην τηλεόραση, όλα γύρω σας θυμίζουν ότι ναι, ήρθαν οι γιορτές!



Αυτή η περίοδος του χρόνου που οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται υποχρεωμένοι να φορέσουν τη "χαρούμενη" μάσκα, ακριβώς όπως βάζουν μια αποκριάτικη μάσκα. Δεν έχει σημασία πώς αισθάνεστε στην πραγματικότητα, το πνεύμα των ημερών προστάζει λαμπερό χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση.

PostHeaderIcon 29.500 ευρώ για έγγραφο του '21


Έναντι 29.500 ευρώ πουλήθηκε το χειρόγραφο του φιλικού και αγωνιστή της επανάστασης του '21 Χριστόφορου Περραιβού στο οποίο στηρίχθηκε η τρίτη έκδοση, το 1857, του έργου του «Ιστορία του Σουλίου και Πάργας».



PostHeaderIcon Καταστρέφοντας ένα Chrome notebook


To Chrome OS υπόσχεται στους χρήστες ότι θα τους προσφέρει τα πλεονεκτήματα του cloud: ανεξάρτητα με το τι θα πάθει το notebook σας, τα δεδομένα του θα δεν θα πειραχθούν καθώς αυτά θα είναι αποθηκευμένα online.

PostHeaderIcon Ομηρία με πυροβολισμό αστυνομικού στη Βόνιτσα - Συνελήφθη ο δράστης

Ο 47χρονος δράστης μετά από επέμβαση της αστυνομίας πυροβόλησε έναν αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που κρατείτο αφήθηκε ελεύθερη μετά την επέμβαση των αστυνομικών αρχών, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.


PostHeaderIcon Διαθέτει η Ελλάδα πετρέλαιο σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ

Η πρώτη επίσημη παραδοχή ότι η Ελλάδα διαθέτει πετρελαϊκό δυναμικό καταγράφηκε στην έκθεση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που τέθηκε την Τρίτη (21/12) σε δημόσια διαβούλευση, στο opengov.gr.



Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου για τη "Σύσταση Φορέα για την Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων", αναφέρεται, μεταξύ άλλων πως "όλες οι μέχρι σήμερα οι ερευνητικές εργασίες και μελέτες, παρότι αποσπασματικές, ασυνεχείς και ανολοκλήρωτες, επιβεβαιώνουν ότι η χώρα διαθέτει πετρελαϊκό δυναμικό.''


PostHeaderIcon Τι να προσέξετε στις αγορές για το γιορτινό τραπέζι



Την προσοχή των καταναλωτών για τη σωστή επιλογή και κατανάλωση φρέσκων μη τυποποιημένων προϊόντων εν όψει των γιορτών εφιστά στους καταναλωτές ο ΕΦΕΤ.
Με ανακοίνωσή του συνιστά στους καταναλωτές να αγοράζουν από επίσημα και ελεγχόμενα σημεία της αγοράς και να αποφεύγουν την προμήθεια τροφίμων από πλανόδιους περιστασιακούς πωλητές.

PostHeaderIcon Η εχινάκεια δεν βοηθά στο κρυολόγημα...


 Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο -και στην Ελλάδα- καταφεύγουν στην εχινάκεια για να καταπολεμήσουν το κρυολόγημά τους ή για προληπτικούς λόγους, αλλά μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα έρχεται μάλλον να απομυθοποιήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες του συγκεκριμένου φυτού, το οποίο συνήθως πουλιέται με μορφή παραφαρμακευτικού βοτανικού σκευάσματος. Η μελέτη δεν διαπίστωσε κάποια άξια λόγου βελτίωση στο κρυολόγημα όσων παίρνουν εχινάκεια.



    Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Ουινσκόνσιν, υπό τον καθηγητή Μπρους Μπάρετ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη -την μεγαλύτερη του είδους της σχετικά με την εχινάκεια- στο ιατρικό περιοδικό “Annals of Internal Medicine”, μελέτησαν μια ομάδα 719 ενηλίκων και παιδιών, ηλικίας 12 έως 80 ετών, με συμπτώματα κρυολογήματος διάρκειας μιας εβδομάδας περίπου. 

PostHeaderIcon PlayStation εφαρμογή για κινητά



Η Sony ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας ειδική εφαρμογής για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS που θα επιτρέπει στους κατόχους τους να αναζητήσουν πληροφορίες γύρω από το PlayStation. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι ενός λογαριασμού στο PlayStation Network (PSN) θα μπορούν να δουν τα τρόπαιά τους, να ελέγξουν τι παίζουν οι φίλοι τους καθώς και να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα γύρω από το PlayStation 3 και το PSP.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, η εφαρμογή θα συνεργάζεται με το Facebook και το Twitter, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να προωθεί εύκολα και τις όποιες πληροφορίες εντοπίσει μέσω e-mail. Η πρώτη έκδοση του PlayStation App θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ολλανδία, ενώ περισσότερες αναμένεται να προστεθούν σύντομα. 


Πηγή: Nooz.gr

PostHeaderIcon Ποια είναι η λέξη της χρονιάς;

Λιτότητα είναι η λέξη της χρονιάς όπως υποστηρίζει το λεξικό Merriam-Webster δείχνοντας ξεκάθαρα την οικονομική πολιτική που εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλα κράτη που ζουν έντονα τις συνέπειες της χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του λεξικού,Πίτερ Σοκολόβσκι, «η λέξη λιτότητα ακούγεται από τους περισσότερους ανθρώπους».

«Συχνά την ακούμε με την έννοια των κυβερνητικών μέτρων, αλλά τη χρησιμοποιούμε και για τα δικά μας οικονομικά και κάποιες φορές χαρακτηρίζεται ως νέα πραγματικότητα», σημείωσε ο Σοκολόβσκι.

Πραγματιστής είναι η δεύτερη σε αναζήτηση στα διαδικτυακά λεξικά. 

«Οι χρήστες των λεξικών θεωρούν ότι πρόκειται για μία υψηλή αξία, την οποία θέλουν να κατανοήσουν πλήρως και θα ήθελαν να αναγνωρίσουν στους ηγέτες τους», είπε ο διευθυντής του Merriam-Webster.
Στις υψηλές θέσεις των αναζητήσεων είναι και οι λέξεις «μορατόριουμ» και «σοσιαλισμός».


Πηγή: cosmo.gr

PostHeaderIcon Επιστρέφουν τα "άσωτα φρουτάκια"

Εννέα χρόνια μετά την "καθολική" απαγόρευση της λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών και την επιβολή προστίμων λόγω καταδίκης, η κυβέρνηση προωθεί την επιστροφή των τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών.


Βάσει του πλαισίου, που αναμένεται να παρουσιαστεί στο σημερινό (21/12) υπουργικό συμβούλιο, τα τυχερά παιχνίδια θα κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες, τα ψυχαγωγικά τεχνικά παιχνίδια και τα αμιγώς τυχερά παιχνίδια.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 21/12/2010


Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά και ενισχυμένους νοτιάδες στα πελάγη περιμένουμε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010.

PostHeaderIcon Καλημέρα...


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin