Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Κυκλοφόρησε τα µεσάνυχτα το νέο Warcraft

O κατακλυσµός χτύπησε και τίποτε δεν θα είναι πια το ίδιο στον κόσµο του Azeroth. Ξεχασµένοι δράκοι, µε αστείρευτες δυνάµεις βγαίνουν από τον λήθαργο... και η οργή τους είναι τόσο ισχυρή που ολόκληρες ήπειροι αλλάζουν για πάντα µορφή.


Τοφαινόµενο τουWorldof Warcraft, µεπερισσότερους από οκτώ εκατοµµύρια παίκτες παγκοσµίως και δεκάδες χιλιάδες συνδροµητές και στην Ελλάδα ξαναχτυπά, προκαλώντας κατακλυσµό στους φανατικούς gamers, οι οποίοι για αρκετούς µήνες περίµεναν την τρίτη συνέχεια του δηµοφιλούς παιχνιδιού.

Τόσο µεγάλη ήταν η αγωνία τους, ώστε πολλοί δεν περίµεναν καν τη σηµερινή κυκλοφορία του World of Warcraft: Cataclysm για να σπεύσουν στα καταστήµατα. Αντίθετα, σε σκηνές που θυµίζουν… Ιαπωνία, αψήφησαν τον χρόνο και στήθηκαν µεσάνυχτα έξω από τα καταστήµατα ηλεκτρονικών και πληροφορικής για να προµηθευτούν πρώτοι το πολυπόθητο αντίγραφο που ανοίγει τις πόρτες του Azeroth.

Από την πλευρά τους, οι µεγαλύτερες αλυσίδες του χώρου ήδη από τις 9 χθες το βράδυ είχαν ετοιµάσει τα δικά τους events, προκειµένου να παρουσιάσουν το νέο παιχνίδι. ∆ιαγωνισµοί, κουίζ εµπνευσµένα από τη µυθολογία του World of Warcraft, µουσική, στολές και κούκλες ηρώων σε φυσικό µέγεθος είναι µερικά από τα events που ετοίµασαν χθες οι µεγαλύτερες αλυσίδες του χώρου, προκειµένου να διαθέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, τιµώντας τη δίψα των φανατικών gamers για να παίξουν έστω και λίγες ώρες νωρίτερα το αγαπηµένο τους παιχνίδι.

Oσο για τη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, έχει φτάσει να θεωρείται «άγιο δισκοπότηρο» ανάµεσα στους gamers, οι οποίοι µάλιστα µπήκαν σε κλήρωση προκειµένου να την αποκτήσουν.

Η ιστορία του κατακλυσµού ξεκινά µε την αναγέννηση τουδράκου Deathwing, ο οποίος επιστρέφει στον κόσµο Azeroth, µε µια έκρηξη οργής τόσο ισχυρή που όλες οι ήπειροι θα σειστούν συθέµελα και τίποτε δε θα παραµείνει ίδιο. Ο παντοδύναµος δράκος αφήνει στο πέρασµά του περιοχές, όπου το µόνο που µένει είναι τα λειωµένα από µάγµα αποµεινάρια τους και άλλες που έχουν µεταµορφωθεί σε κάτι παντελώς διαφορετικό. Οι παίκτες του World of Warcraft είτε ανήκουν στους «καλούς» Alliance είτε στους «κακούς» Horde θα κληθούν να ενώσουν τις δυνάµεις τους, αγωνιζόµενοι να φτάσουν στο επίκεντρο της καταστροφής ενώ ο κόσµος γύρω τους θα αναδηµιουργείται αφήνοντας ένα αγνώριστο, ηφαιστειακό τοπίο.

Μεταξύ άλλων το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στους συνδροµητές να παίξουν µε δύο νέες φυλές, τους λυκανθρώπους Worgen και τα Goblins µε τη Horde, ενώ το µέγιστο επίπεδο που µπορούν να φτάσουν ανεβαίνει στο 85 από το 80.

Παράλληλα, οι περιοχές που ήξεραν οι παλιοί παίκτες του World of Warcraft αλλάζουν πλήρως, καθώς οι ήπειροι της Kalimdor και τα Ανατολικά Βασίλεια µεταµορφώνονται, αποκτώντας µια νέα µορφή, παντελώς διαφορετική από πριν. Επιπλέον οι παίκτες µπορούν (και πρέπει) να εξερευνήσουν τα νέα τµήµατα του κόσµου, συµπεριλαµβανοµένων των Uldum, Grim Batol και τη Λαµπρή Βυθισµένη Πόλη Vashj’ir κάτω απότη θάλασσα.

Στις µεγάλες επιδροµές (raids) όταν συµµετέχουν οι παίκτες υπάρχει επιλογή για ακόµα πιο αυξηµένη δυσκολία σε όλα τα επίπεδα, για να επιβιώσουν µόνο οι πιο ικανοί.

Κερασάκι στα παραπάνω τα βελτιωµένα (κατά τι) γραφικά του παιχνιδιού και µια σειρά από επιπλέον οπτικά και ηχητικά εφέ, τα οποία βάζουν τους παίκτες για τα καλά µέσα στον κόσµο του Warcraft, κάνοντάς τους να νιώθουν µέλη σε ένα ζωντανό και συνεχώς µεταλλασσόµενο οργανισµό.

Με λίγα λόγια, το«Cataclysm» επιδιώκει και όπως όλαδείχνουν καταφέρνει να δώσει νέα ζωή στον κόσµο του Warcraft, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον των υπαρχόντων παικτών, αλλά και τραβώντας βετεράνους ξανά στη µαγεία τουπαιχνιδιού. Οι καινοτοµίεςπου εισάγει στο gameplay, η επιστροφή σε παλιές και αγαπηµένες περιοχές, αλλά και η προσοχή σε κάθε λεπτοµέρεια –χαρακτηριστικό των παιχνιδιών της Blizzard – εγγυώνται για ακόµη µια αφορά την επιτυχία, αλλά και αρκετές ώρες «καψίµατος» µπροστά στην οθόνη.

Πηγή : http://o-griniarhs.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin