Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πρεμιέρα για το Google Chrome Web Store



Η Google ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Chrome Web Store. Πρόκειται για το online κατάστημα που φιλοξενεί εφαρμογές τόσο για τον browser της Google, όσο και για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί μόνο τις ΗΠΑ, αλλά πολύ σύντομα θα ανοίξει και για τις υπόλοιπες αγορές.

Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στο νέο κατάστημα της Google είναι ότι έχει αρκετές ομοιότητες με το App Store της Apple. Η Google έχει ρίξει το βάρος της στην ευκολία χρήσης, με αποτέλεσμα οι εφαρμογές να εγκαθίσταται στον υπολογιστή με ελάχιστα κλικ. Στα θετικά του Chrome Web Store συγκαταλέγεται και η δυνατότητα ακύρωσης μιας αγοράς εντός 30 λεπτών, σε περίπτωση που μετανιώσει ο χρήστης. Αυτό, βέβαια, ισχύει για τις επί πληρωμή εφαρμογές. Οι δωρεάν εγκαθίσταται και απεγκεθίστανται οποιαδήποτε στιγμή.

Για τους χρήστες του Chrome browser, το νέο κατάστημα είναι μεν χρήσιμο, αλλά δεν είναι ζωτικής σημασίας. Το Chrome Web Store θα λάμψει με την έλευση του Chrome OS, καθώς θα είναι το μέσο για την εγκατάσταση εφαρμογών στο λειτουργικό της Google.

Πηγή: e-pcmag.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin