Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ECOVOICE: Μέρες πόλης- Η Αθήνα αλλιώς

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, αλλά και της ανάπλασης της οδού Πανεπιστημίου και μετά την επιτυχία των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης (18/09/2010), διοργανώνεται νέα σειρά εκδηλώσεων υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (και τους εποπτευόμενους φορείς τους) με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ειδικότερα, προγραμματίζεται για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα της πόλης, η απόδοση της Πανεπιστημίου στους πολίτες, μια προσπάθεια που θα συντελέσει σημαντικά σε μία νέα αντίληψη για τον δημόσιο χώρο και θα δώσει νέα πνοή στο κέντρο της Αθήνας.

Η Πανεπιστημίου θα είναι ελεύθερη για τους πολίτες και κλειστή για τα οχήματα από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα της Κυριακής από το Σύνταγμα έως την Ιπποκράτους.
Στη διάρκεια της ημέρας θα αναπτυχθούν πολιτιστικές, οικολογικές και κοινωνικές δράσεις με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μουσικών του δρόμου, καλλιτεχνών, ποδηλατών, σκακιστών και άλλων φορέων.

Ξεχωριστό κομμάτι θα αποτελούν οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.
Αφήνουμε το αυτοκίνητό μας, χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να απολαύσουμε το κέντρο της πόλης αλλιώς.

πηγή : http://www.athensvoice.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin