Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Παραμονή Χριστουγέννων με Dubstep στο Block33



ΠΟΥ: Block33, 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
ΠΟΣΟ: €10
ΠΟΤΕ: 24 Δεκεμβρίου 2010, 23:00

Γεννημένος στην Αθήνα , ο FLeCK ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 κάνοντας hardcore/breakbeat και jungle/drum ‘n’ bass παραγωγές.

Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία σχήματα της ελληνικής hip hop σκηνής (όπως TXC, Razastarr, ZN, FF.C, Frontal Attack κ.α.) ενώ το 1998 τα remixes του κατείχαν θέσεις στα ελληνικά drum ‘n’ bass charts, δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως Dj Hype , Source Direct ,Dylan κ.α.


Το πρώτο του release ήταν το 12’’ single, 'Cryogenix' που κυκλοφόρησε από την Evil Records (1999) και έλαβε εξαιρετικές κριτικές από το KNOWLEDGE, γνωστό βρετανικό drum’n’bass περιοδικό.‘Εχει ασχοληθεί με τη δημιουργία soundtracks για θεατρικές παραστάσεις και μικρού μήκους ταινίες σε Ελλάδα, Βρετανία και Ιταλία επικεντρώνοντας την προσοχή του σε trip hop και downtempo ήχους.

Το 2009 εισβάλλει στο χώρο της dubstep σκηνής με την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης του δουλειάς με τίλτο “DUB MUSE” , ενώ ακολούθησαν αρκετά releases σε labels της Ελλάδας και του εξωτερικού (Pesky plates-UK, Six Degrees records-USA, Generation Bass –UK, Crossroads-USA, Beaming prod.-Germany, Breathe records-Greece, The Junk Label-UK).Μαζί με τον Dj Booker,έχουν ιδρύσει την Breathe Records , ένα label με προσανατολισμό κυρίως στην dubstep και glitch-hop μουσική.

Η Eski πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική σκηνή ως τραγουδίστρια του trip hop σχήματος Εkos Quartet, με τους οποίους κυκλοφορούν στα τέλη του 2009 ,το ντεμπούτο τους album 'Ιn a Dream Full of Charm'. Από το 2008 συμμετέχει στους Gardenbox, μία από τις πρώτες experimental post-electronica μπάντες της χώρας.Tο 2010 ξεκινά η συνεργασία της με τον FLeCK ,η οποία επισφραγίζεται με την πρώτη τους live εμφάνιση στο φεστιβάλ Drop Beats Not Bombs ,στο Birmingham της Αγγλίας. Αυτή την περίοδο ηχογραφούν μαζί ένα album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2011 από το βρετανικό label Generation Bass Records.

Πηγή: enet.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin