Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Συναυλία της Ε.Ρεμπούτσικα στην Πόλη

 
Σε ένα ταξίδι με αφετηρία την Αθήνα και προορισμό την Κωνσταντινούπολη και τις συγκινήσεις που ξυπνά, προσκαλεί στο «Παλλάς» η Ευανθία Ρεμπούτσικα στις αρχές του νέου χρόνου.

Μελωδίες που δεν έχουν σύνορα και ανήκουν σε όσους έχουν ανοιχτά αυτιά και ψυχή για να τις ακούσουν, θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) σε μία συναυλία με τίτλο «Αθήνα- Κωνσταντινούπολη» την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.
 


«Με αυτή τη συναυλία θέλω να αισθανθώ τους ακροατές να έρχονται κοντά μου, να μου χαϊδεύουν τον ώμο, όπως κάνει στις συναυλίες το βιολί μου. Και να ταξιδέψουμε μαζί για την αγαπημένη μου Κωνσταντινούπολη...να ξεχαστούμε» αναφέρει η δημοφιλής Ελληνίδα συνθέτρια.

Με το βιολί της και την αγάπη της για την Πόλη, η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παρουσιάσει τις μυρωδιές, τα χρώματα και τις γεύσεις που την οδήγησαν στο σάουντρακ της ταινίας «Πολίτικη κουζίνα», ενώ θα παίξει τις μουσικές που έντυσαν τις τουρκικές ταινίες “Babam ve Oglum” και “Ulak”.

H Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παίξει επίσης ορχηστρικά θέματα από τις δουλειές που έχει επιμεληθεί όπως είναι «Το Αστέρι κι η Ευχή», «Μικρές Ιστορίες» και «Μεγάλοι Έλληνες».

πηγή : strymonas 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin