Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Το πιο... ενοχλητικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι



Έντυσε μουσικά βραδιές Χριστουγέννων, θεωρήθηκε κλασικό, ωστόσο, το τραγούδι Last Christmas του βρετανικού συγκροτήματος Wham, που ακούστηκε για πρώτη φορά το 1984, αναδείχθηκε το πιο... ενοχλητικό τραγούδι των Χριστουγέννων από τους Βούλγαρους πολίτες που συμμετείχαν σε διαδικτυακή ψηφοφορία, στην ιστοσελίδα "nohohoho.org".


Ο Γιόρνταν Ζέτσεφ, καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρίας διαφημίσεων που διεξήγαγε αυτή την πρωτότυπη ψηφοφορία, δήλωσε- στη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων- ότι εκτός του "Last Christmas", στη ψηφοφορία, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας κλήθηκαν να δουν και άλλα εννέα τραγούδια, για να καταλήξουν στο ποιο είναι το πιο ενοχλητικό τραγούδι των Χριστουγέννων.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το τραγούδι "All I Want For Christmas", από τη Μαράια Κάρεϊ, ενώ την τρίτη θέση το βουλγαρικό τραγούδι "Nova Godina" (Νέο ‘Ετος) που ερμηνεύουν οι Βασίλ Ναϊντένοφ και Μπογκντάνα Καραντότσεβα.
Ο κ. Ζέτσεφ και η υπόλοιπη ομάδα που διοργάνωσε τη ψηφοφορία κάλεσε τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της Βουλγαρίας να μη μεταδίδουν το "Last Christmas", διότι, όπως είπε, "είναι προφανές ότι ο κάθε ένας έχει κουραστεί με αυτό".
Πάντως, υπάρχει και η άλλη πλευρά της ψηφοφορίας, καθώς ορισμένοι από τους πολίτες που συμμετείχαν σ’ αυτή, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να φανταστούν Χριστούγεννα χωρίς τη μελωδία αυτών των τραγουδιών και κατηγόρησαν τους διοργανωτές ότι είναι κυνικοί.

Πηγή: www.imerisia.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin