Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Παραμονή Πρωτοχρονιάς στους... δρόμους της Θεσσαλονίκης


Μια σειρά πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων με τίτλο «Γιορτάζουμε με την αγορά στο κέντρο της πόλης» διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.



Αγορές, καφέ και φαγητό μετά μουσικής υπόσχεται στους Θεσσαλονικείς και στους επισκέπτες της πόλης, ο δήμος Θεσσαλονίκης. Μια σειρά πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων με τίτλο «Γιορτάζουμε με την αγορά στο κέντρο της πόλης» διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε κεντρικά σημεία της πόλης, στην οδό Π.Π. Γερμανού με Παύλου Μελά και στην Πλατεία Αριστοτέλους, που θα «φορούν» τα γιορτινά τους, από τις 12 το μεσημέρι και μετά. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το τμήμα μουσικής παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης και το Α` δημοτικό διαμέρισμα.

Η προσπάθεια του δήμου Θεσσαλονίκης έγκειται στο να μεταφερθεί το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας που συνοδεύει τον ερχομό του νέου χρόνου με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη νεολαία της πόλης. Οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεχνη μουσική, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και παράλληλα ενισχύει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Γιορτή

Είναι μια γιορτή για την πόλη, η οποία έχει στόχο να συνεισφέρει στην εορταστική και ευχάριστη διάθεση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να ενισχύσει την κίνηση της κεντρικής αγοράς. Ο σκοπός αυτός θα υποστηριχθεί ιδιαίτερα από το σύνολο του εορταστικού διακόσμου, με στόχο να αποτελεί η Θεσσαλονίκη τουριστικό προορισμό και για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, ως χρονική συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στην πόλη την προηγούμενη περίοδο, όπως ήταν οι εκδηλώσεις των Δημητρίων και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στην πλατεία Αριστοτέλους τις εμφανίσεις του συγκροτήματος παραδοσιακής μουσικής του δήμου Θεσσαλονίκης, τους Life Support και τους No NAME band που κινούνται σε ποπ και ροκ ήχους. Οι θεσσαλονικείς που θα… βολτάρουν στην οδό Π.Π. Γερμανού με Παύλου Μελά, θα μπορούν να απολαύσουν μελωδίες των Papas family band και Jazz trio. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες: μουσικές εκδηλώσεις στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, 31/12, από τις 12:00 και μετά.

ΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ

Πηγή: clickatlife.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin