Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Δεν είμαστε προτεκτοράτο...

Κύριε Στρος Καν,

Κατ’ αρχήν να συστηθούμε γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχετε ιδέα σε ποιους απευθύνεσθε. Είμαστε Ελληνες και μάθαμε από πατέρα προς γιο να είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας.
Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη, τα οποία εμείς πληρώνουμε σήμερα. Ανθρωποι είμαστε κι εμείς. Αλλοι θεωρούν ότι είναι οι υπεράνθρωποι...

Γι’ αυτό και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να γίνουμε προτεκτοράτο κανενός. Τούτη την ώρα είστε φιλοξενούμενος στη χώρα. Εμείς σας δεχθήκαμε για να σας ακούσουμε, αλλά θα πρέπει να ακούσετε κι εσείς. Κανείς μας δεν ενδιαφέρεται για τον χαρακτήρα σας.

Οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε κατά μέρος την αλαζονική συμπεριφορά για εκεί που ενδεχομένως περνάει. Οχι πάντως σε τούτα τα περήφανα χώματα. Και να ’ταν μόνον η αλαζονεία που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας... Αυτή την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών τι τη θέλατε;

Ποιος σας είπε ότι εμείς οι Ελληνες δώσαμε σε κάποιον λευκή επιταγή;

Ποιος σας είπε ότι στον τόπο αυτό που γεννήθηκε η δημοκρατία η αντιπολίτευση είναι διακοσμητική; Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι θα ήσασταν ευτυχής αν η αντιπολίτευση είχε οδηγηθεί ουσιαστικά σε αυτοκατάργηση. Ωστε απερίσπαστος, χωρίς προσκόμματα να φέρνατε σε πέρας το έργο σας. Δυστυχώς για σας, αλλά και γι’ αυτούς στους οποίους εσείς δώσατε τα εύσημα και όχι ο ελληνικός λαός, η αντιπολίτευση υπάρχει για να κάνει προτάσεις και να μιλάει για τα κακώς κείμενα.

Προτάσεις που αν εισακούονταν δεν θα βρισκόταν η χώρα σήμερα σε αυτά τα χάλια. Κύριε Στρος Καν, καλό θα ήταν να μην αγνοείτε τους συνομιλητές σας. Οταν μάλιστα προσπαθούν να σας πουν ότι θα έπρεπε να υπάρξει ένα άλλο μίγμα πολιτικής με το οποίο σίγουρα θα είχαμε ξεφύγει ήδη από τον μαρασμό και τη θλίψη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin