Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 29/12/2010


Νεφώσεις στα ανατολικά και στο Αιγαίο με λίγες βροχές ή χιονόνερο κατά τόπους, καταιγίδες κυρίως στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και παγετό στη Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 13 στη Δυτική Ελλάδα, από 1 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 13 - 14 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 3 έως 8 βαθμούς στο Βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 15 - 16 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές, πιθανόν χιονόνερο στα βόρεια του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 8. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί, μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, με πιθανότητα για πρόσκαιρη ασθενή χιονόπτωση στα ορεινά – ημιορεινά και πολύ κρύο το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: meteo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin