Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 27/12/2010


Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας που στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές, καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Β. Ελλάδας και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά κατά τόπους θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 6 βαθμούς, από 6 έως 13 βαθμούς στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 17 - 18 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ σε ισχυρούς και τοπικά στο Β. Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι μέχρι ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο.

Αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές που από τις απογευματινές ώρες παροδικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι - νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: meteo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin