Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Οι Λίμπεραλς δεσμεύονται για τα $2 εκατ. του Πύργου

Ο ομογενής Φιλελεύθερος βουλευτής, Νίκος Κότσιρας που είναι ο νέος υπουργός Πολυπολιτιστικών Υποθέσεων της Βικτώριας με δήλωσή του στο «Νέο Κόσμο» δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση Μπέιλιου θα διαθέσει τα δυο εκατομμύρια δολάρια για την ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, που έχει υποσχεθεί η προηγούμενη Εργατική κυβέρνηση.

Ο κ. Κότσιρας, ο οποίος κατάγεται από τη Μεσσηνία είναι ο πρώτος ελληνικής καταγωγής βουλευτής που υπουργοποιείται με το Φιλελεύθερο Κόμμα στη Βικτώρια.
Ο κ. Κότσιρας εκλέγεται εδώ και πολλά χρόνια στην έδρα Μπουλίν.

Στις πολιτειακές εκλογές που έγιναν το περασμένο Σάββατο και ανέδειξαν νικητή το Συνασπισμό Φιλελευθέρων-Εθνικών, ο κ. Κότσιρας κέρδισε άνετα την έδρα του αυξάνοντας εντυπωσιακά το ποσοστό του.

Ο κ. Κότσιρας, 41 ετών, πρώην εκπαιδευτικός, είναι βουλευτής από το 1999. Υπήρξε σύμβουλος του Τζεφ Κένετ από το 1992 έως το 1996 καθώς και σύμβουλος του Φιλ Χάνιγουντ.
Ο ίδιος μετά την υπουργοποίησή του δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» ότι η κυβέρνηση του Τεντ Μπέιλιου θα τιμήσει όλες τις δεσμεύσεις της.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι:

* Από του χρόνου θα αυξηθεί η επιδότηση για τους μαθητές που μαθαίνουν ελληνικά σε Σαββατιανά και απογευματινά σχολεία.
* Η κυβέρνηση Τέντ Μπέιλιου θα τιμήσει την δέσμευση των Εργατικών και θα διαθέσει τα δυο εκατομμύρια δολάρια για το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο που θέλει να δημιουργήσει η Κοινότητα Μελβούρνης.
* Θα διατεθεί ένα εκατομμύριο δολάρια για την ανάπλαση της ελληνικής γειτονιάς του Όκλι, Eaton Mall και επί πλέον θα δοθούν 100.000 δολάρια μετά την ολοκλήρωση των έργων για την διεξαγωγή Ελληνικού Φεστιβάλ εκεί.
* Θα δοθούν 100.000 δολάρια στην Κυπριακή Κοινότητα για να εορτάσει τα 80χρονά της.

πηγή : http://neoskosmos.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin